Dobrodošli u CNL Teamwork
Pratimo potrebe tržišta i efikasno odgovaramo na Vaše potrebe i potrebe vaših klijenata.
Ukoliko niste pronašli nameštaj po Vašoj želji i u skladu sa Vašim specifiènim potrebama - Javite nam se . kontakt
Naslovna arrow KORISNO JE ZNATI arrow NEKOLIKO IDEJA KAKO OPREMITI PROSTOR
NEKOLIKO IDEJA KAKO OPREMITI PROSTOR PDF Štampaj E-pošta

Nekoliko ideja kako opremiti prostor

Da li deluje vece I kako gas to bolje iskoristiti

 

1.       Opredelite se za skladan spoj i slicnost baja. Drugim recima, izbegavajte koloritni sok. Sacuvajte iste boje u celom stanu. Prostor ce izgledati vci.

2.       Dugacka i uska prostorija deIovace vece sa ogledalom okacenim na zid. Postavite ga blizu prozora koji ce reflektovati svetlost po celoj prostoriji i tako je vizuelno pavecati.

 

3. Zidovi predstavljaju cesto lose iskorisen prostor: razmislite o policama svih vrsta. One mogu ici do plafona, sto se moze pokazati prakticnim za odla­ganje stvari kojim se manje sIuzite.

4. Igrajte se uklapanja tanova — ton na ton, kako vas ne bi ugusio sopstveni namestaj. Na primer, izbegnite po svaku cenu kupovinu namestaja u .wenge boji ako su vam zidovi svetli.

5.     Odlepite sofu od zida: verujete da ste dobili prostor prislanjajuci je uz zid, ali to stvara suprotan efekat. Odvojite je i postavite sobnu biljku iza nje. Ni stolice ni stolavi ne treba da budu prilepljeni uz zidove.Time ne sama da se zatvaraju zidovi i vizuelno smanjuje pavrsina sobe, nego se stvara i efekat skucenog prostora.

 

6. Izaberite sIicnu boju za zavese i zidove. Oni ce tada nezno uokviravati prozore i stvarace utisak otvorenasti. lzbegavajte dezene sa gustim sitnim aplikacijama na zavesama i zidovima. Oni daju efekat skucenosti u malim prostarijama.

 

7.Namestaj na razvIacenjeje veoma praktican. Rec je o elementima koji se uvlace i nestaju u namestaju kako bi oslobodili mesto kada se ne upotrebljavaju. Sklopivi stolovi I stolice ce vam omoguciti da primate posete, a da ne budete preplavljeni nepotrebnim namestajem ostatak vremena.

 

8.Stepenice stvaraju niz mogucnosti. Ispod gazista mozete kaciti stvari,a ogradu pretvoriti u biblioteku.

 

9.Postavite sofu dijagonalno, pod uglom: dace osobama koje sede na njoj psiholoski utisak da ima vise mesta.

 

10.Krevet na sprat predstavlja uvek interesantnu opciju, u slucaju kada je visina ispod plafona dovoljna.

 

11.Da bi stvorili osecaj punoce,igrajte se sa svetloscu.Izbegavajte halogene svetiljke koje preplavljuju I seku proctor. Svetlost lampi bi trebalo da bude okrenuta ka zidovima jer, tako osvetljenji, zidovi deluju udaljenije. Smanjite visinu na koju je postavljen izvor svetlossti: postavite lampe na pod. Na polovinu izmedju plafona I poda I zavrsite postavljanjem jedne lampe na ormar.

 

12.Ako je vase kupatilo veoma malo, povecajte broj funkcionalnih delova za opremanje, kao sto su teleskopske sipke ili kupatilskog namestaja koji se kaci na zid. Oni se lako postavljaju I na njih se dodatno moze kaciti mnostvo sitnica.

 

13.Ne ustrucavajte se da podelite veliku prostoriju na dve male. Kada se namestaj grupise po odredjenim delovima sobe, soba dobija tematski smisao. Takodje, to mozete uraditi uz pomoc polica ili promenom stila u razlicitim delovima sobe. Dva prostora formirana na ovaj nacin svakako manja, al ice kao Celina delovati vece nego ranije.

14.Ne zapostavljajte nove tehnologije. Televizori sa ravnim ekranom,audio sistemi koji se kace na zid I lap-top racunari unece dah modernog ne opterecujuci proctor.

 

15.Razmisljajte o velikim stvarima ako ne zauzimaju veliku povrsinu poda. Biblioteka od poda do plafona,predimenzionirano ogledalo na zidu ili impozantno uzglavlje kreveta ostavljaju utisak velicine ne zauzimajuc mnogo mesta.

 

16.Da bi se dobila povrsina za skladistenje, opredelite se za visoke krevete ispod kojih kozete uvucete fioke ili velike korpeili se odlucite za krevete koji vec imaju integrisane delove za odlaganje stvari.

 

17.Razmislite o preuredjenju plakara u radni kutak tako sto ce te dodati jednu povrsinu koja ce se otvarati sa otvaranjem vrata.

 

18.Koristite razlicite podne obloge. Prelazak sa itisona ili tepiha na parket stvara utisak raznolikosti i samim tim veceg prostora.

19.Kupujte namestaj sa dve ili vise funkcija, kao sto je sofa na rasklapanje, tabure koji je i stocic i ima praznu unutrasnjost pogodnu za odlaganje sitnica.

 

20.Na kraju, ne ustezite se da postavite most iznad kreveta.Naravno ovo nije bas u skladu sa Feng Shui pravilima, al ice vam omoguciti da dobijete znacajan proctor za odlaganje stvari.

 

 
< Prethodno   Sledeće >
Ukratko
 BUDITE SVOJ ARHITEKTA


Program kojim je firma “CNL Teamwork” proširila asortiman proizvoda koji su predvidjeni za serijsku proizvodnju i distribuciju. Na osnovu trogodišnjeg rada i istraživanja tržišta menadžment firme “CNL Teamwork” došao je do zaključka da u ponudi nameštaja za opremanje KUHINJA ima dovoljno neiskorišćenih mogućnosti u ponudi istih, te je iz tih razloga razvio sopstvenu liniju elemenata kuhinjskog nameštaja koji sadrži blizu 100 elemenata medjusobno kompatabilnih i koje sam komintent uz malo mašte  može pretvoriti u KUHINJU PO SVOM UKUSU I POTREBAMA. Cela priča je zamišljena na taj način da krajnji korisnik za vrlo kratko vreme i uz minimalne troškove dodje do kvalitetnog rešenja svog problema.
 


      home         o nama        kontakt
rsz_1baundcrtez1konacno1miskkkooo.png
petiel.jpg
logo_kutija21.jpg
RESENJE U NAJAVI...

Noch
logo_kutija21.jpg
NAMESTAJ "4Y" KAP U MORU
logo_template_-_a_logo_19.jpg
STONI TENIS SRBIJA
Get our toolbar!
DA TO JO TO BAS TOOO
nedeljom.gif
REKLAME
slicica_za_link.jpguvs080802-005.jpg_slika_za_sajt.jpg mikro_4yanimate.gif
HIT DANA
animirani-baner-broj-1.gif hit_dana_1_copy.jpg
CNL Shop
Stolovi za računare Radni stolovi Kuhinjski elementi Komadni nameštaj Enterijeri Dečije sobe TV police TIPSKE KARTE ELEMENATA KREVETI PRODAJNI PULTOVI GARDEROBERI KLUB STOLOVI KOMODE VITRINE

Svi Proizvodi


Napredno Pretraživanje
Download Proizvoda
Korpa
Vaša Korpa je trenutno prazna.
TREBA DA ZNATE

  stop.gif kuhinja.gif klub-stocic.gif

Glavni meni
Naslovna
AUKCIJE
Company profile
Novosti
Linkovi
Kontakt
KORISNO JE ZNATI
STONI TENIS BLOG
Pretraga
Pomoć
Tražim savet
Prijavite se

Zaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog
Mailing lista
Budite na vreme informisani o svim promenama na sajtu, novi sadržaji, artikli...

Ime
E-pošta
Prijava
Odjava
Ko je sa nama
Statistika
Članovi: 81
Vesti: 299
Veb veze: 8
Posetioci: 2236168
SA NAMA SU
free counters
STONI TENIS SRBIJA FAN